Nyt fra egen navle 


Temposkifte


21. april  2023


Der kan nogle gange være lidt langt mellem opdateringerne på CV'et, men under overfladen er ansøgninger, selftapes og castings. I år oplever jeg at blive inviteret til flere lukkede casting på rigtigt spændende og store opgaver. Der er hård konkurrence, med det går i den rigtige retning :-) 

Og så sker det pludseligt at større og mindre opgaver liner op - så det er med at være vågen mht. optagedagene. Lige nu ligger der 5 meget forskellige opgaver i tæt rækkefølge i de næste to uger

... og jeg elsker det!


Kald på mig


14. april  2023


Timur's Kald på mig single fra fra hans kommende album Baglæns er ude nu med en lille musikvideo, for jeg både passer kiosk og har et clown scare. 

Timur Allisstone står bag og Sabrina Ferguen er instruktør. Albummet frigivet den 19. maj 2023. Check.it.out !!!

 


Best Actress


11. april 2023


Vores The Deportation of a Model Citizen kortfilm, hvor jeg spiller en syrisk pige i den sidste time inden udvisning af Danmark ... klarer sig godt på de internationale filmfestivaler.


Jeg har lige set mig nomineret til en Best Actress pris ved Bucharest Film Festival - jeg nu har modtaget 4 priser og 3 nomineringer i den kategori fra forskellige festivaler.


Lidt stolt ... mon ikke :-)


For the Dial Beckons 


25. marts 2023


Performancefilm af Linnea Langfjord, instrueret af Sophie Grodin, som er del af udstillingen For the Dial Beckons vist på galleriet C4 Projects den 25. marts til 22. april 2023.  For the Dial Beckons rokker ved vores dominerende forståelse af succes. Kan vi opnå anerkendelse uden at blive fanget i præstationssamfundet?"


Jeg har sammen med Susanne Bøgeløv Storm, Hebba Nour El Din Auis, Alexandra Alexiou, Desiré Mangaard, Sølvia Frost været så heldige at få en rolle filmen.