Teatret - min hjemmebane 

Imod alle odds i 2020/21


Igen igen ... Corona kom desværre meget på tværs for alle teatermuligheder og kostede to skønne forestillinger, som jeg og holdene var rigtigt langt med.
Til gengæld afsluttede vi SGK uddannelsen med Facebook Live denne forestilling i skumringen fra
en dejlig have i Aarhus, hvor vi selv står for næsten hele produktionen. Så begrænsninger blev til nye udfordringer, der blev til nye erfaringer ...  


Forestillinger  


Der var en kæmpe fornøjelse igen at være med til at opføre "Nattens Tivoli" i Tivoli Friheden for en hel masse børn og deres familier i efterårsferie 2020 - se mere nedenfor. 


Replikkerne og scenografierne var på plads til ALDRiGLAND, men forestillingen blev udskudt og udskudt igen på ubestemt tid. Også vores SGK afgangsforestiling "Faust, Faust, Faust" i april 2021 måtte helt droppes. 


Nu glæder vi os til meget snart at vise vores alternative udendørs SGK projekt "Bastian", der produceres på online på video i bedste dogme stil :-) 


Nattens Tivoli 


I musicalen "Nattens Tivoli" fik jeg rollen som den tider tysktalende vampyr i forestillingen, hvor tivoliets skræk- figurer kommer til live om natten.


Det skete ved 17 forestillinger i hele efterårsferien 2020 i Tivoli Frihedens Haloween uge "GYS & GRU".


Stykket blev opsat af SGK-talentholdene fra Teaterhuset Filuren, der også sørger for de fedeste kulisser. 


Læs mere her.

ALDRiGLAND


Mine gode venner fra SGK: Selma og Camille a'ka "Køkkenkabinettet" har skrevet dette teaterstykke "ALDRiGLAND" (ja, de er sååå seje, de to)


I de unges kamp for deres ungdomsklub hus har jeg fået rolle som den lille og evigt nysgerrige Jenny. 


Stykket var egentligt planlagt til visning på QoungaFest for 'upcoming scenekunst' på Godsbanen i Aarhus den 13-15 nov. 2020 - men det blev aflyst pga. Corona.


Ny dato var 9. januar 2021 men forestillingen er nu udsat på ubestemt tid.