MINE PROJEKTER


Drejer sig jo om skuespil, drama og performance, hvor der hele tiden en nye opgaver. Her er nogle af de ting, der især fylder noget i min fokus: 

At lande filmroller


Det er en meget stor ambition for mig om også at brænde igennem foran kameraet. Så jeg har stort fokus på være god til at komme igennem casting nåleøjet til filmrollerne. Det kommer ikke af sig selv! Derfor ønsker jeg at involvere mig i mange forskellige opgaver for at lære, at blive endnu bedre, at bygge netværk og at vise mit talent. Der er bl.a. statistroller også en vigtig disciplin.


Efter en periode med meget benarbejde oplevede jeg pludseligt nogle statistjob under optagelserne udviklede sig til spændende handlingsbærende roller - og nu er de uopfordrede henvendelser så småt begyndt af komme.

Det er SÅ spændende!


Her er nogle af mine seneste opgaver med vokseværk :-)  


Profan 

Et super spændende projekt om at skabe en tv-serie drevet at nogle unge idealister fra 'Kerne-Jylland'. Projektet lykkedes med at finde finansiering gennem bl.a. Kickstarter platformen. Jeg er så heldig at være del af castet og optagelserne til pilotafsnittet er ved at være i kassen. Så nu glæder jeg mig til at se det hele udfolde sig. 


 • Producent: Elsewhere
 • Instruktør: Nicklas Tägtström Møller

Amelia - Dizzy Mizz Lizzy

Så blev kortfilmen udgivet på YouTube i nov 2021 efter optagelser i dec. 2020. Det er et vildt spændende projekt over Dizzy Mizz Lizzy's Amelia part 1-5 fra deres suveræne album AlterEcho. En kortfilm / musikvideo på 26 min. som jeg er vildt stolt over at have en handlingsbærende rolle i. 


 • Producent: Shoot Happens
 • Instruktion: Marc Louis Sutton 

Aldrig Glemt - featurering Icekiid

En rigtig fed og meget meningsfuld opgave i en DSB kampagnefilm, der skal hjælpe at holde unge mennesker fra skinnerne og redde liv. Her fik jeg nærmest en hovedrolle som kæresten, der mister ... Icekiid rammer budskabet suverænt med sin raptekst..   


 • Producent: Newland


 • Instruktør Sandra Winther

  SkriveCup 2021


  Min gymnasieklassekammerat og god ven Mathilde Høj Eksesen og jeg indesendte vores videodigt,  "Den uendelige kronologi" til
  landskonkurrencen SkriveCup 2021
  .


  Det blev lidt af et hjerteprojekt, hvor vi skrev og indtalte digtet samt producerede videoen over temaet "Tempo" med udgangspunkt i et andet digt "Henrettelsen" af Tom Kristensen. 

   

  Og så vandt vi det hele !!! 

  Scenekunst uddannelse 


  Med min ambition om, at blive optaget på én af skuespillerskolerne eller finde en anden god skuespiluddannelse, måske i udlandet (?) og blive professionel skuespiller - er det et langvarigt projekt, der udvikler sig skridt for skrift og tager retning undervejs.


  Så min uddannelse på Scenekunstnerisk Grundkursus (SGK) på Teaterskolen Filuren i Aarhus har været mit højst proriterede projekt i de sidste år. Min vej dertil har haft nogle rigtigt vigtige stepstones som Teaterlinjen på Lunderskov Efterskole og med Drama Talentlinjen på Den Kreative Skole i Fredericia:


  Scenekunstnerisk Grundkursus, SGK på Teaterhuset Filuren


  Sikke et sted og sikke et hold at være del af! Jeg opsøgte og blev optaget på SGK i stærk konkurrence. Her bygger vi over hele tiden på vores  skuespil. Vi lærer og udfordrer hinanden positivt, så det er bare den helt  rigtige investering for mig.

  STX Drama B + C på Fredericia Gymnasium


  Jeg har naturligst tilvalgt drama som kreativt fag i både 1. og 2. G på min klassisk sproglige studieretning.